Rijbewijs Deventer

Rijschool ’t Gerij VOF helpt ook in Deventer bij het behalen van het rijbewijs! Wij zijn een betrouwbare en professionele rijopleider. We hebben door de de jaren heen veel ervaring hebben opgebouwd bij het begeleiden van cursisten voor verschillende rijopleidingen. Bovendien hebben we er plezier in om jou te helpen om op weg te komen. Je rijbewijs halen is een belangrijk moment in je leven en is het begin van je carrière als automobilist. Misschien wel hét teken van volwassenheid. Je wordt onafhankelijker, bent sneller op de plek van bestemming en kunt gaan en staan waar je maar wilt. Rijschool ’t Gerij uit Deventer is een erkende rijschool die al veel leerlingen heeft begeleid bij het behalen van het rijbewijs.

Voordelig je rijbewijs halen bij Rijschool Deventer

Bij Rijschool ’t Gerij uit Deventer begeleiden wij cursisten voor verschillende rijopleidingen. Uiteraard bieden wij een cursus aan voor het behalen van het rijbewijs B, beter bekend als het autorijbewijs. Daarnaast bieden wij ook een rijopleiding aan voor het behalen van het BE rijbewijs. De afgelopen jaren zijn de regels omtrent het al dan niet mogen besturen van een voertuig met aanhanger veranderd en voor veel mensen zijn deze regels wellicht onduidelijk. Voor meer informatie hierover kun je terecht op de pagina voor het behalen van het BE rijbewijs. Heb jij het rijbewijs binnen aanzienbare tijd nodig en heb je geen tijd om het reguliere opleidingsproces te volgen? Dan kun je deelnemen aan onze speciale spoedcursus voor het behalen van het rijbewijs.

Rijbewijs in Deventer halen voor maar €900,-

Wil je goedkoop je rijbewijs in Deventer halen, dan bieden wij een speciale mogelijkheid; een rijbewijscursus. Ook in Deventer kunnen wij slim plannen, waardoor we tijd en geld besparen. Minimaal met drie tot zes kandidaten komen we op een vaste plek bij elkaar, waardoor we tijd kunnen besparen. Je oefent elk onderdeel zelf, maar je kunt ook steeds meekijken met de anderen tijdens het rijden. Je bent erg intensief bezig, oefent in het examengebied van Deventer. Je spaart tijd uit, tijd is………? Je koop 18 uur praktijkles in, maar je bent 54 uur bezig met autorijden. Inbegrepen in deze cursus is; 18 uur rijles, een praktijkbegeleidingsboekje, één praktijkexamen of een tussentijdse toets.

Belangrijk bij deze rijbewijscursus is wel dat je alvast je autotheorie hebt gehaald of dat je zeker weet dat je dit op tijd zult halen. Dit is wel jouw eigen verantwoordelijkheid. Mocht je niet op tijd je theorie hebben behaald, dan kan het helaas zijn dat je meer rijlessen nodig hebt om je kennis bij te houden. Zijn 18 rijlessen wel voldoende? Bij ongeveer de tiende rijles gaan we samen kijken voor wie we een rijexamen kunnen aanvragen. Soms kan het voorkomen dat je nog extra tijd nodig hebt om bepaalde verrichtingen te oefenen.

Proefles aanvragen bij Rijschool Deventer

Alvorens je begint met rijlessen bij Rijschool ’t Gerij uit Deventer wil je natuurlijk weten waar je mee te maken hebt. Wij bieden een proefles aan waarbij we je introduceren met de normen en waarden van onze rijschool uit Deventer. Je maakt kennis met één van onze ervaren rijinstructeurs en hij zal jouw wensen en behoeften uitgebreid in kaart brengen.
Meld je vandaag nog aan voor een proefles en maak kennis met Rijschool ’t Gerij! Voor meer vragen of informatie kun je ten alle tijden contact opnemen via telefoonnummer 06-47212938 of mailen naar info@rijschoolhetgerij.nl.

Of maak simpelweg gebruik van het formulier:

Contact Rijschool Deventer: