Je rijbewijs voor 1.117,50 euro?

Je rijbewijs voor 1.117,50 euro?

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch kan dit wel. Door slim te plannen, sparen we tijd en dus geld.

We leggen je graag uit hoe het werkt. Een rijbewijs cursus wordt alleen gepland met minimaal 3 en maximaal 6 kandidaten.

We komen op een vaste plek bij elkaar. Dan kan bij één van de kandidaten thuis zijn, maar ook bij een school, een café of een benzinestation. Dat maakt dat we minder tijd verlies hebben. Iedere les kun je thuis voorbereiden. Bovendien oefen je ieder onderdeel zelf, maar ben je ook twee maal per onderdeel observator, coach voor je medekandidaat. Je bent intensief met autorijden bezig. Dat geeft resultaat! Je koopt 18 uur praktijkles, maar je bent 54 uur met autorijden bezig.

Ieder onderdeel wordt dus geoefend, bekeken en geëvalueerd met het hele team. Dit zorgt voor een completere benadering.

Waaruit bestaat de cursus?

  • 18 uur praktijkles
  • 1 praktijk begeleidingsboekje
  • 1 praktijkexamen of een tussentijdse toets.

Je moet dus wel al je theorie hebben voor je begint of zeker weten dat je op tijd je theorie zult hebben. Dat is jouw verantwoordelijkheid wanneer je inschrijft zonder theoriecertificaat.

Een examen of een toets? Ja! Deze methode is vaak echt voldoende om het praktijkexamen succesvol af te leggen. Soms is het niet helemaal genoeg. Ongeveer bij de 10e les gaan we bekijken voor wie we examen gaan aanvragen. Ben je nog niet helemaal op het examenniveau dan reserveren we een TTT. Je kunt dan na deze toets in overleg met ons wat extra lessen volgen en als nog examen gaan doen.

Lijkt het je een passende methode voor jou. Neem even contact op. Met de rijbewijscursus investeer je wat in tijd, maar bespaar je euro’s