[feather_follow skin=”balloon” hide=”google_plus, twitter, rss, google+, youtube, mail, linkedin”] Like onze Facebook pagina.
Je rijbewijs halen. Wanneer wil je examen doen? Een belangrijke vraag, denk er maar eens over na.

Scherpe tarieven, betrouwbare voorlichting? Natuurlijk, maar de keus is aan jou! Je haalt maar 1 keer je rijbewijs. Denk er dus van te voren goed over na hoe.

Jij wilt je rijbewijs halen. Het gaat dus echt om jou. Natuurlijk is het leuk om te zien  in wat voor auto je gaat lessen, Tarieven ook al niet onbelangrijk. Duurt een les 50 of 60 minuten? Allemaal informatie die jij wilt hebben. We geven het je graag, maar wanneer we dan ook echt gaan beginnen willen we ook dingen van jou weten.

  • Heb je al nagedacht over leren autorijden?
  • Zo ja, hoe denk je dan dat het is?
  • Wat verwacht je van je rijopleiding?
  • Zijn er dingen waar wij rekening mee moeten houden?

Waarom we dat willen weten? Eigenlijk heel simpel, we willen proberen jouw rijopleiding zo veel mogelijk te laten aansluiten bij JOU! Autorijden is geweldig, leuk om te doen, leuk om te leren. Maar ook een bezigheid die veel verantwoordelijkheid vergt van de bestuurder. Het is dus best spannend om te beginnen met autorijden. We willen je daar graag bij helpen. rijschool het gerij best 4 lessWanneer je een rijopleiding bij ons gaat volgen hebben we nogal een poosje contact met elkaar. We vinden het dan ook belangrijk om in een intest kennis te maken om je op die manier zo goed mogelijk een beeld te geven wat je van ons kunt verwachten.Verder op de site vertellen we je wat uitgebreider over de lesmethode die we het meest gebruiken. Tijdens de proefles zullen we je daar nog wat meer over vertellen. De proefles is natuurlijk geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. Je kunt al je vragen en wensen dus aan ons voor leggen voor je begint. We zullen dan proberen om samen met jou zo vlot en soepel mogelijk op weg te gaan naar jouw rijbewijs.

Rijscholen

[mappress mapid=”2″]

Wij geven rijlessen onder andere in: Zevenaar, Spankeren, Velp, Arnhem, Elst, Zutphen, IJzevoorde, Hummelo, Hoog-Keppel, Het Broek, Heidenhoek, Heidekant, Halle, Gaanderen, Eldrik, Drempt, De Meene, Braamt, Beek, Wageningen/a>, Doetinchem en Azewijn.