Rijschool ’t Gerij is niet zomaar een Rijschool.

kracht rijschool rijbewijsHier werken alleen instructeurs met een ware passie voor hun vak. Ze willen niet alleen mensen snel klaarstomen voor het examen om dan te ontdekken of ze wel of niet slagen.

Ze willen mensen, zoals jij, begeleiden om op een verantwoorde manier deel te nemen aan het verkeer. Vol vertrouwen, zekerheid en met de focus op veilig. Autorijden op zich is niet zo moeilijk. Deelnemen aan het verkeer met andere weggebruikers wel.

 

De kracht van ons is duidelijk, dat we een Passie hebben voor ons vak.

 

De kracht is ook, dat onze leerlingen op nummer een staan. Jouw belang gaat boven alles.

De kracht van ons is tevens, dat we de juiste balans weten te vinden tussen fun en serieus wat opsteken tijdens de lessen.

Natuurlijk zijn het slechts woorden, wanneer je het leest. Wanneer je echter onze trotse geslaagde leerlingen ziet, weet je dat onze kracht met een hoofdletter K geschreven kan worden.

Wij luisteren met twee oren naar onze leerlingen (jij dus)  …en weten wat er leeft.

Rijschool Brummen

 

Jarenlange ervaring en een goed inlevingsvermogen helpt ons om onze leerlingen te laten slagen. Hierdoor is er een op maat lesprogramma om in een zo kort mogelijke tijd te slagen voor het examen met auto of met de aanhanger.

 

 

Jouw (geheime) kracht: de Rijbewijs Kennisbank

Rijbewijs Kennisbank ArnhemWij willen, dat ook jij slaagt. Daarom hebben wij een Rijbewijs Kennisbank opgezet. Hier kan iedereen (en jij dus ook) gratis en zonder enige verwachtingen gebruik van maken. Natuurlijk zouden we het geweldig vinden om je eens te zien in onze lesauto met een proefles. Het is echter geen must.

Vraag hier kosteloos en vrijblijvend toegang aan tot de Kennisbank.(Klik hier)