[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Members Only! Rijbewijs KennisBank

Speciaal voor iedereen, die wil slagen voor het Theorie of Praktijk examen hebben wij de Rijbewijs KennisBank samengesteld. Het is een pagina met ebooks en video’s. Er zijn twee delen:

  1. Deel Theorie
  2. Deel Praktijk (auto rijbewijs en rijbewijs met aanhanger)

Om het behapbaar te houden hebben we het in twee delen opgesplitst. We starten vandaag met het Theorie gedeelte. Het praktijk gedeelte volgt (houd je mailbox in de gaten).

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1498634504812{background-color: #0cc3ce !important;}”][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Deel 1: Theorie

Voor iedereen start het hier. Zonder de juiste theorie is het niet mogelijk om te starten in de praktijk. Ontdek de waardevolle informatie hieronder om ervoor te zorgen, dat je sneller slaagd.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_single_image image=”14210″ img_size=”medium” style=”vc_box_rounded” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://www.rijschoolhetgerij.nl/wp-content/uploads/2017/06/verkeersborden-1.pdf”][vc_column_text]Het begint allemaal met het communiceren op de weg. Een belangrijk onderdeel hierbij zijn de verkeersborden om je te begeleiden. Ken ze allemaal en weet waarvoor ze zijn. De gids is gemaakt en eigendom van het ministerie van Verkeer en Veiligheid. Klik op de gids om deze te openen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”14209″ img_size=”medium” style=”vc_box_rounded” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://www.rijschoolhetgerij.nl/wp-content/uploads/2017/06/Theorie-1.pdf”][vc_column_text]Wat gebeurt er nu allemaal bij het Theorie Examen? Ontdek het hier. Het is een document van het CBR (Centraal Bureau voor Rijvaardigheid).  Je zult zien wanneer je de uitslag van het examen mag verwachten en nog meer. Klik op de figuur om het document te openen.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”14217″ img_size=”medium” style=”vc_box_rounded”][vc_column_text]Bekijk de video om te ontdekken hoe het Theorie Examen gaat. De video is gemaakt door het CBR.

Klik hier om de video te openen [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”14216″ img_size=”medium” style=”vc_box_rounded”][vc_column_text]Een grappige video voor je over verkeersborden. Hij is gemaakt door Carcrazy tv.

Klik hier om de video te openen [/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1498634504812{background-color: #0cc3ce !important;}”][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Deel 2 A: Praktijk voor het Auto Rijbewijs

Bekijk de informatie hieronder en ontdek hoe het je zal helpen om sneller te slagen. Het rose pasje komt nog sneller in zicht! [/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_column_text]Houd je mailbox in de gaten! We sturen je de link naar het tweede deel van de Rijbewijs KennisBank binnenkort.

Hier wordt het nog interessanter! De praktijk is boeiend![/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_single_image image=”14197″ img_size=”large”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1498634504812{background-color: #0cc3ce !important;}”][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Deel 2 B: Praktijk en jouw Aanhanger Rijbewijs (BE)

Wil je een volgende stap maken? Bekijk hoe een Aanhanger Rijbewijs gaat. [/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_column_text]Houd je mailbox in de gaten! We sturen je de link naar het tweede deel van de Rijbewijs KennisBank binnenkort.

Hier wordt het nog interessanter! De praktijk is boeiend![/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_single_image image=”14197″ img_size=”large”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1498634504812{background-color: #0cc3ce !important;}”][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]Alle video’s documenten en informatie zijn eigendom van de rechthebbenden. Op deze pagina hebben wij ze als een set bij elkaar willen plaatsen voor meer overzicht en gebruikersgemak.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]