[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Members Only! Rijbewijs KennisBank

Speciaal voor iedereen, die wil slagen voor het Theorie of Praktijk examen hebben wij de Rijbewijs KennisBank samengesteld. Het is een pagina met ebooks en video’s. Er zijn twee delen:

  1. Deel Theorie (klik hier voor het theorie deel)
  2. Deel Praktijk (auto rijbewijs en rijbewijs met aanhanger)

Om het behapbaar te houden hebben we het in twee delen opgesplitst. We starten vandaag met het Theorie gedeelte. Het praktijk gedeelte volgt (houd je mailbox in de gaten).[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1498634504812{background-color: #0cc3ce !important;}”][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Deel 1: Theorie

Voor iedereen start het hier. Zonder de juiste theorie is het niet mogelijk om te starten in de praktijk. Ontdek de waardevolle informatie hieronder om ervoor te zorgen, dat je sneller slaagd.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_single_image image=”14210″ img_size=”medium” style=”vc_box_rounded” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://www.rijschoolhetgerij.nl/wp-content/uploads/2017/06/verkeersborden-1.pdf”][vc_column_text]Het begint allemaal met het communiceren op de weg. Een belangrijk onderdeel hierbij zijn de verkeersborden om je te begeleiden. Ken ze allemaal en weet waarvoor ze zijn. De gids is gemaakt en eigendom van het ministerie van Verkeer en Veiligheid. Klik op de gids om deze te openen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”14209″ img_size=”medium” style=”vc_box_rounded” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://www.rijschoolhetgerij.nl/wp-content/uploads/2017/06/Theorie-1.pdf”][vc_column_text]Wat gebeurt er nu allemaal bij het Theorie Examen? Ontdek het hier. Het is een document van het CBR (Centraal Bureau voor Rijvaardigheid).  Je zult zien wanneer je de uitslag van het examen mag verwachten en nog meer. Klik op de figuur om het document te openen.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”14217″ img_size=”medium” style=”vc_box_rounded”][vc_column_text]Bekijk de video om te ontdekken hoe het Theorie Examen gaat. De video is gemaakt door het CBR.

Klik hier om de video te openen [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”14216″ img_size=”medium” style=”vc_box_rounded”][vc_column_text]Een grappige video voor je over verkeersborden. Hij is gemaakt door Carcrazy tv.

Klik hier om de video te openen [/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1498634504812{background-color: #0cc3ce !important;}”][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Deel 2 A: Praktijk voor het Auto Rijbewijs

Bekijk de informatie hieronder en ontdek hoe het je zal helpen om sneller te slagen. Het rose pasje komt nog sneller in zicht! [/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_single_image image=”14208″ img_size=”medium” style=”vc_box_rounded” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://www.rijschoolhetgerij.nl/wp-content/uploads/2017/06/2todrive-1.pdf”][vc_column_text]Ook wanneer je nog geen 18 jaar bent kun je starten met jouw rijbewijs halen. Lees het document van 2toDrive van het CBR door op de figuur te klikken.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”14207″ img_size=”medium” style=”vc_box_rounded” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://www.rijschoolhetgerij.nl/wp-content/uploads/2017/06/RijprocedureB-1.pdf”][vc_column_text]Lees alles over het AutoRijbewijs en de totale procedure om te slagen. Het is een compleet overzicht! Klik op de figuur om het document van het CBR te openen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_single_image image=”14215″ img_size=”medium” style=”vc_box_rounded” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://www.rijschoolhetgerij.nl/wp-content/uploads/2017/06/verkeersborden-1.pdf”][vc_column_text]De tussentijdse toets is optioneel. Wij raden het aan om zo de spanning voor het echte examen weg te halen. Klik op de link hieronder om de video van het CBR te bekijken over het tussentijdse proefexamen.

Klik hier om de video te openen [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”14212″ img_size=”medium” style=”vc_box_rounded”][vc_column_text]Het is nu tijd voor het praktijkexamen. Hoe gaat dit echter? Ontdek het allemaal in deze video van het CBR.

Klik hier om de video te openen [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_single_image image=”14214″ img_size=”medium” style=”vc_box_rounded” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://www.rijschoolhetgerij.nl/wp-content/uploads/2017/06/verkeersborden-1.pdf”][vc_column_text]Heb je last van faalangst? Laat het je niet tegenhouden om het rijbewijs te halen. Kies ervoor om gebruik te maken van een faalangst examen. In de video zie je hoe dit gaat. Klik op de link om de video van het CBR te openen.

Klik hier om de video te openen [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”14218″ img_size=”medium” style=”vc_box_rounded”][vc_column_text]Tien dingen welke je niet moet doen in het verkeer. Bekijk deze boeiende video. Hij is gemaakt door Dylanhaegens.

Klik hier om de video te openen [/vc_column_text][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1498634504812{background-color: #0cc3ce !important;}”][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Deel 2 B: Praktijk en jouw Aanhanger Rijbewijs (BE)

Wil je een volgende stap maken? Bekijk hoe een Aanhanger Rijbewijs gaat. [/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_single_image image=”14211″ img_size=”medium” style=”vc_box_rounded” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://www.rijschoolhetgerij.nl/wp-content/uploads/2017/06/verkeersborden-1.pdf”][vc_column_text]Wil je het rijbewijs uitbreiden met een aanhanger rijbewijs? Kijk hier hoe het aanhanger examen gaat. De video is gemaakt door het CBR.

Klik hier om de video te openen [/vc_column_text][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1498634504812{background-color: #0cc3ce !important;}”][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]Alle video’s documenten en informatie zijn eigendom van de rechthebbenden. Op deze pagina hebben wij ze als een set bij elkaar willen plaatsen voor meer overzicht en gebruikersgemak.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]