We kunnen praktijkexamens plannen en ook de theorie-examen worden weer afgenomen. Wel zijn de wachttijden nog fors. Hier houden we graag rekening mee met het reserveren van de praktijkexamens. Inmiddels worden de voorgesprekken van de examens ook weer binnen gevoerd.

Geef altijd aan wanneer je klachten hebt.  

Dank voor de medewerking!

Laatst bijgewerkt:  03-02-2023


Informatie met betrekking tot corona.

Gelukkig! We gaan jullie snel weer ontmoeten. Heb je al een afspraak? Tot snel. Nog niet, snel contact opnemen. Natuurlijk geven we voorrang aan de mensen van wie de examens geannuleerd zijn!

Positief het weekend in: de motorrijlessen kunnen weer opgepakt worden. In België starten de autorijlessen vanaf 11-5. We krijgen dus steeds meer goede moed dat we op 19-5 weer kunnen starten. We zullen er dan natuurlijk alles aan doen om de kandidaten die eigenlijk al examen hadden gedaan wanneer er geen lockdown situatie geweest was eerst te helpen. Zijn er nog vragen? Jullie weten ons te vinden. Voor nu al vast : een heel fijn weekend!

Vandaag een beetje dubbel bericht, natuurlijk is het jammer dat we 28 april nog niet kunnen starten. Echter de verwachting is wel dat het startschot snel gegeven kan worden. Er wordt getest met allerlei materiaal om de veiligheid zo groot mogelijk te kunnen maken. Voor kandidaten die de afspraken na 28-4 al gepland hebben. We verzetten deze afspraken automatisch naar de eerst volgende zelfde dag na 19-5. Voor de deelnemers aan de examentraining die op 2 mei gepland stond geldt dat deze naar 23 mei verschoven wordt. Kun je op deze datum niet? Neem dan even contact met ons op. Heb je nog vragen? Bel of mail gerust: info@rijschoolhetgerij.nl/06-47212938

Al weer goed nieuws! CBR bereid zich voor om de theorie-examens te hervatten. Er zijn onderzoeken met bv folie en maskers om ook de praktijkexamens weer te kunnen plannen. 

Goed nieuws! Alle uitslagen van theorie-examens waarvan de geldigheid verloopt of verlopen is in de periode van 16 maart 2020 tot 1 juni 2020 blijven in ieder geval geldig tot 1-12-2020. (Wel nog een keer een welgemeend advies: hou je kennis op peil!)

Bijna praktijkexamen? Misschien had je al examen moeten doen. Extra spannend, je moet misschien heel snel je examen doen wanneer CBR weer gaat plannen. Zorg dat je theoretische kennis goed op niveau is.

Examentraining! Had je al een examendatum? 

Geef je dan snel op. Op 2-5-2020 organiseren we een examentraining. Je bent er even tussen uit, toch wil je graag zo snel als het maar kan als nog examen doen.  Alles opfrissen is dan nuttig. Geef je snel op, de plaatsen zijn beperkt, 

mijn theoriecertificaat verloopt door het uitstellen van een examen?

Als je het uitgestelde rijexamen aflegt op een tijdstip dat jouw theoriecertificaat is verlopen, mag je één keer met dit verlopen certificaat examen doen. Het CBR overlegt nu om te bepalen hoe lang het theoriecertificaat geldig moet blijven.

Kan ik al een nieuw examen reserveren voor ná 28 april?
Om een run op examens na 28april te voorkomen, is het reserveren en verplaatsen van examens, toetsen en rijtesten voorlopig niet mogelijk. Hou de site in de gaten en overleg met ons.

Wat betekent dit voor de wachttijden bij de examens en toetsen?
Op dit moment zijn de wachttijden voor de praktijkexamens nog relatief kort. Maar we moeten er serieus rekening mee gaan houden dat ze door deze maatregel langer gaan worden. Wij vragen hiervoor begrip. Het CBR gaat voor de uitgestelde examens, rijtesten en toetsen extra capaciteit inzetten zodra ze weer aan het werk kunnen