Persbericht: Rijschool ’t Gerij heeft een vernieuwde website!

Persbericht: Rijschool ’t Gerij heeft een vernieuwde website!

U heeft het vast al gezien: Rijschoolhetgerij.nl is vernieuwd op 14 juli 2017. Met een overzichtelijk vernieuwd ontwerp worden de diensten nog beter aangeboden. Nog sneller vindt de bezoeker haar weg op de site. Het enigste doel van de rijschool en de website is om u nog sneller slagen voor uw rijbewijs.

De site wordt in meerdere stappen verbeterd. Naast een vernieuwde website is er ook een YouTube kanaal toegevoegd om de bezoekers op meerdere manieren te informeren. Het consumeren van informatie gebeurt door iedereen anders. Het komende jaar mag u nog veel meer verwachten van Rijschool het Gerij uit Brummen.

Wat is er precies veranderd?

Service nog belangrijker
Natuurlijk weten de leerlingen van rijschool ’t Gerij uit de hele regio Arnhem, Apeldoorn, Doetinchem hoe goed de service is. De website heeft het doel om nog meer mensen te bereiken. Iedereen (zelfs wanneer u niet bij hun lessen wilt gaan volgen) kan geheel vrijblijvend toegang aanvragen tot de Rijbewijs Kennisbank. De Rijbewijs Kennisbank helpt met leerzame informatie hoe u sneller kunt slagen. Hiermee onderstrepen ze hun doel, dat ze willen dat iedereen snel en goed slaagt voor hun rijbewijs. Ongeacht of u bij hun lessen volgt of niet.

Hulp is altijd dichtbij
Het is mogelijk om op meerdere manieren contact op te nemen. Alle moderne kanalen kunnen hierbij gebruikt worden. Het maakt maar weer eens duidelijk, hoe bij de tijd deze rijschool is. Niet voor niets past deze vernieuwde website zo goed bij hun.

Rijschoolhetgerij.nl op uw smartphone of tablet
Een groot deel van de leerlingen bezoeken de site vanaf hun mobiele toestel of tablet. Eigenlijk iets wat niet mag ontbreken vandaag de dag.

Waardoor was de site te verbeteren?

Een duidelijk visie, helder ontwerp en feedback van de leerlingen was de basis van de nieuwe website. Naast een fris design is er ook gedacht aan de usability van de site. Snel en doelgericht vinden wat u zoekt!

Uw mening!

De site is constant in ontwikkeling. Mede door uw feedback is het mogelijk om de site te verbeteren. Heeft u suggesties of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via het feedback formulier. Iedere reactie helpt ons om de site nog beter te maken.

Bezoek http://www.rijschoolhetgerij.nl voor het vormen van uw eigen indruk.

 

 

Contact:
Rijschool ’t Gerij VOF (KvK: 08109692)
06-47212938
info@rijschoolhetgerij.nl

Jouw Rijbewijs halen in Brummen, Arnhem, Deventer, Apeldoorn, Gelderland, Gelre doe je bij Rijschool ’t Gerij uit Brummen

 

No Comments
Leave a Comment
%d bloggers liken dit: