Ook rijschool ‘t Gerij accepteert betalingen met Onecoin en Bitcoin.

Ook rijschool ‘t Gerij accepteert betalingen met Onecoin en Bitcoin.

Het wereldwijde internet heeft veel moois ontwikkeld en het leven zoveel gemakkelijker gemaakt. Een van de producten hiervan is het betaalmiddel Bitcoin. Het is een manier om betalingen te doen en dagelijks wordt er rond de 300 miljoen euro aan omzet gedaan. Hiermee hebben ze een hogere dagelijkse omzet dan Western Union.

Rijschool ’t Gerij is in goed gezelschap

Niet alleen bij rijschool ’t Gerij kun je betalen met Bitcoins. Je kunt ook terecht bij Microsoft, Expedia, en honderd duizenden andere bedrijven in de hele wereld. Het zijn niet alleen de kleine spelers, maar ook de grote spelers welke deze betaalmethode aanbieden. Hiermee is het een zeer legitieme methode om betalingen te doen. In het begin was er wel weerstand. Deze weerstand is nu verdwenen.

Hogere koersen!

De waarde van de Bitcoin is erg volatiel geweest voor een periode. Voor nu is het echter een rijzende ster. De Bitcoin wordt steeds meer waard. Hierdoor is het ook nog eens een uitstekende belegging.
Je rijbewijs met Bitcoins betalen: Het Bitcoin rijbewijs
Je kunt bij rijschool ’t Gerij met Bitcoins betalen. Je kunt nu dus Bitcoins rijlessen gaan volgen. Het is mogelijk om op jouw manier de rijlessen af te rekenen. Vervolgens kun je jouw rijbewijs gaan halen binnen no time!

Waarom voor rijschool ’t Gerij kiezen?

Natuurlijk omdat ze ook Bitcoins en Onecoins accepteren. Daarnaast is het echter ook goed om te weten of het klikt met de rij instructeur. Het is daarom slim om voor een eerste proefles te kiezen. Klik hier om deze aan te vragen! Het begin van jouw autorijbewijs, betaalt met Bitcoins of Onecoins.

No Comments
Leave a Comment
%d bloggers liken dit: